Tuesday, February 12, 2008

Kemudahan


Ruang dapur dan bilik mandi...
Memasak sambil mengadap "view" pokok pisang..
.....................
ha!!! lupa nak cerita.. Sanusi Efendi member semasa di ITM Perlis baru habis bersembang dgn dia, Zarina Abu Din tunjuk blog ini pada dia....nasihat dan dorongan dari kawan-kawan memang penting. Networking untuk aktiviti masa hadapan.
Nanti bila Rumah Kebun siap sepenuhnya teringin nak jemput semua kawan2 ITM yang suka adventure hutan dan yang teringin nak rehatkan minda. Sesekali sembang dgn kawan lama terimbas kenangan semasa sekolah di ITM....syok ada, tak syok pun ada.....bab belajar, test, quiz, final exam....fuh.. takut....fail subjek acount...suatu yang tak dapat digambarkan....cyborg...


Balik kepada tajuk asal...ruang dapur: dapur bersama meja makan di gabungkan untuk jimatkan ruang. Konsep "masak makan" bukan "masak tunggu makan"
Dedicated to all ITM students....

3 comments:

Art of My Life. said...

Ooishhh!!! Bilik air macam hotel.
Finishing OK!

Tanam pokok tuu...rasa-rasa pun kalau rapat-rapat pun OK!tapi kena
ikut contour mukabumi,baru strong sikit tanah.Macam tanam pokok getah zaman British dulu-dulu.

Tidak pun buat macam batas padi
kat Pulau Jawa...lagi ada daya penarik...ooi korek telaga pun OK!apa?

rumahkebun said...

Ahad ini ayah nak mai....bawa dia pi rehat kat kebun

sanusi said...

very nice, ni dah macam vacation home, siap ngan bilik air mcm hotel lagi, nice kitchen cabinet too.